lördag 19 januari 2008

Två minnen från en bra kväll

Igår fick jag äran att följa med Johan och hans familj på psykologernas examensfest.
Jag minns två saker:

Johan höll ett utomordentligt bra tal inför alla 140 pers. Helt avslappnat och alldeles lagom internt och roligt. Mycket bra gjort. 

En vätte i folkdräkt gick runt och sålde sexor för 108 spänn. Köpte man en drink av honom så gjorde han en liten dans eller ett trolleritrick. Han var väldigt rolig den där vätten. 

4 kommentarer:

Anton sa...

Om du nyser och någon säger prosit, får du inte säga tack. För då dör det en vätte. Det säger i alla fall en tjejkompis till mig och hon brukar ha koll på såna grejer.

Det vore ju synd att ha ihjäl någon, menar jag. Speciellt om de säljer sprit och gör trolleritrick.

Die Quelle sa...

Oj Anton. Det är sant. Det hade jag helt glömt. Undrar hur många vättar jag fimpat på grund av mitt dåliga minne. Nu ska jag banne mig komma ihåg det.

Anonym sa...

Jag tror inte att det fanns en vätte. Den vätten var avspeglingen av din inre ondska, lössläppt av alkohol. Helt enkelt....DVÄRGEN!

Mikael sa...

Nej den här Vätten existerar verkligen! Igår stod han bakom bardisken på Invito och hånskrattade åt mig. Ett högt otäckt dvärgskratt.

Anton, det där har jag också hört. Därför säger jag aldrig tack. Men just den här typen av vätte försvinner när man har slut på pengar.
(Bra blogg förresten! Den hamnar på favoritlistan. Där är Die Quelles också. Och Sekelanarens! Men den är ju nästan hemlig.)