måndag 21 januari 2008

Jag känner att jag måste anpassa min blogg lite mer till det rådande bloggklimatet

I lördags gick jag till C. M var också där. Jag var också där. Det var alltså jag, M och C. Vi åt mat, drack vin och såg på en livedvd med Eldkvarn. Det var kul. När den var slut drack vi rom och ännu mer vin och kanske en öl också och så fick jag ett SMS från J som sa fina saker men jag glömde att svara. Sedan föreslog jag att vi fick välja en låt var ur C:s skivsamling som vi skulle spela innan vi drog på stan. M började. Han valde Dire Straits "Brothers in Arms" och han kanske tänkte på oss, vad vet jag? Men fint var det och jag ba: fan vi vilket fint val! Sen valde C nåt annat och jag valde Nationalteatern för att få lite fart på saker och ting. Sen gick vi två varv till för vi var fulla nu och det här var ju typ hundra gånger roligare än att sitta på ett tomt tråkigt uteställe och se dumma ut.
Vi lyssnade på U2 och jag tänkte på Irland.
Sen sa C att nu jävlar måste vi gå annars fastnar vi här som så många gånger förr. Och M ba: jajajajaj vi går väl då! Och jag gick och pissa och spegla mig och skratta för jag hörde hur de stod och gräla utanför dörren och jag ba: lugna ner er nu, vi hinner vi hinner! Sen tog vi trapporna ned (M ville ta hissen, men jag ba: äru lat i hjärnan eller!?) och ute var det blött och slaskigt och mina nya svarta tygskor blev blöta och bussen var sen och det stod en ensam tjej i busskuren och hon såg glad ut och jag tänkte att hon heter nog S eller P eller kanske U.
På bussen satt jag bredvid C och M mittemot. Vi satt där barnvagnarna brukar vara men det var ju inga barnvagnar ute nu för klockan var ju snart tolv och då sover ju alla barn, hahahahHHAH!!
På stan var det folk men inga vi kände. Ska vi gå på REX? undrade M, nej där var jag igår, sa jag, vi går på Invito. Reflektion kolon det skulle vi inte ha gjort! Men det gjorde vi. Men alltså, det skulle vi inte ha gjort. Men nu gjorde vi det och jag betalade inget för jag bara flexade med kroglegget och hon bakom kassan ba: men det här gäller ju bara för 2007? Och jag ba: men gere! Kom igen nu va!? Och till slut hon ba: ja men gå in då! Och så log hon och jag log och kände mig som ett svin men det sket jag i och sen gick jag på toa och pisselissade lite. När jag kom ut stod C och väntade. M ville ha mer öl. Det ville jag med. M och jag köpte mer öl av en bartender som säkert hette R för han såg ut som en dryg jävla R men öl det kunde han hälla upp så varför klaga? Jag ba: gemä öl! Och R ba: lugn mannen! jag fixar bärs! M ba: jag det är ju ditt jobb! HAHHAhhahahahah.
Sen satt vi oss runt ett vitt bord på vita soffor och eftersom vi tre var klädda i svart så såg det typ ut som ett samlag på ett schackbräde.
Det var nästan helt tomt på stället och vi ba: fan vad tomt det är här och jag sa ju det! Och jag ba: MEEEN DÖÖÖÖ!
Och det var typ INGEN vi kände där. Inte T, F, S, E, I eller O som fan jämt är ute. Inte ens Q. Och inte J heller som skulle på M:s examensfest och jag hade typ glömt var det skulle vara men det var ju inte här och jag ba: men vad fan gör vi?!
Då kom det fram två kvinnor och fråga om de fick sätta sig ner och vi tänkte varför inte. Det var över fyrtio. Trevligt och snacka tänkte jag först, men sen blev det jobbigt. De var typ hypersexuella. Påträngande liksom ba va fan gör man? Man vill ju inte såra nån heller. Den blonda snacka med M och den mörka med C och mig. Hon ville typ dansa. Jag ba: NÄÄÄH skulle inte tro det gumman! Hon ba: men kom igen! Jag ba: nej, glöm det, dålig musik. Hon ba: vad gillar du för musik då? Och C ba: Townes! Han gillar bara Townes. Och jag ba: GAPFLABB! För det är ju typ sant ju!
Till slut dansade jag med henne ändå för hon gav aldrig upp. Två danser till dåliga Timbalandkopierlåtar och jag ville typ svälja tunga och dö på plats. Sen gick vi tillbaka till bordet och jag halsade öl ba: GULPGULPGULP och sen sa jag ba: fan boys! let's roll...och så drog vi. Damerna ba: mäh!
Vi gick och på väg ut sa vi till vakten som bröt på finska att det här stället sög ju råttgift och han ba: fan i perkälallaaki kniv basta isvak rispa rispa rispa, skaja döda er alla eellere? karirkariapekkaheino. Och vi ba: okej chill mannen. Och så backade vi långsamt därifrån för han var ju typ galen på riktigt.
Sen skrattade vi.
C ba: vi går dit du jobba och jag ba: nääh fan heller.
Men det gjorde vi ändå för nu var det fetaste fettokön på REX och vi skulle ju ändå gå in gratis på mitt ställe och vi gick dit och A och N var vakter och de är ju typ nice ba: skämta lite, skämta lite: äru full eller? Du kommer inte in? HahahahahahahaHAh. Och jag ba klappa han på fetaste styrketränaraxeln och sa att jag skulle krossa honom men det var ju typ ett skämt för jag är ju liten och klen och går på frälsningsarmén och han är ju värsta biffelibiffen och han visste att det var joke och skrattade också och alla skrattade och sen gick vi in och jag beställde tre öl av P. Hon var snäll och hällde upp. Tack sa jag och serverade grabbarna ölen. C ba: nej jag kan inte dricka mer då spyr jag. Och jag och M ba: TÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖNT!
HAHHAHHAHhhhhaahaha.
Men han drack inte.
Vi drack. Sedan drack vi upp hans. Delade som bröder och jag snacksade lite på den där nachosbrickan som någon glömt framme. J jobbade diskplock och kom fram och tjabba lite. Jag ba: öh C, hur gammal tror du J är? C ba: arton? Jag ba: fan, det var rätt. Så det var ju inte så jävla kul och sen gick J och jag ba: jobba på grabben! HAhahahahah värsta översittarattityden från min sida där ba yeah!
När M och jag hade druckit upp C:s öl drog vi. A jobbade i garderoben och gav mig min jacka och ja ba: lite folk ikväll? Och han ba: damn right bro!
Sen tog vi en taxi hem.

Det var typ en helt vanlig kväll alltså men det var liksom ganska kul ändå och nu har jag skrivit om det och ja, jo jag tänkte kanske att det är kul att läsa typ men alltså jag vet inte...

4 kommentarer:

Anonym sa...

Det där var en riktig jävla pissmörja du skrivit! Vilket i sig är bra för då ser man skillnaden på det du i övrigt skriver bra.
/J

Anonym sa...

2 "bra" i en mening är inte riktigt godkänt va?
/J

Anton sa...

"Inte ens Q."

Där skrattade jag så att jag tappade pennan.

Die Quelle sa...

asså guu va bra skrivet. ja typ känner igen mig preciis.
eller, ja, asså, typ