lördag 18 augusti 2007

Välkommen till Stads Hotellet i Kramfors!


Bara ett stenkast från den blomstrande stadskärnan. Med gångavstånd till både järnvägsstationen och busstationen, samt till Folkets Park och Systembolaget. Här finner ni oss - Norrlands mest genuina hotell!

I Kramfors finns något för alla. De vuxna kan ta en öl på någon av våra tolv pizzerior. Kanske till och med sitta på uteserveringen och läsa Aftonbladet om vädret tillåter. Eller varför inte en romantisk promenad efter Kramforsån? Men hör ni eller ser ni något därnere, så har ni INTE sett eller hört något. Förstått? För barnen finns Flogstabadet med Sveriges högsta klorhalt. Minigolfbanorna är numer bara tolv till antalet, men i mycket bättre skick (den söta sorkfamiljen har tyvärr lämnat bana nio). Eller så kan de springa fram och tillbaka som galningar i ”Kurredoren” – Kramfors alldeles egna skywalk. Se bara till att de inte vidrör de nedpissade glasväggarna, och att de inte stör männen som sover i hissen. För de lite äldre barnen finns Tonum – en sexkantig utomhusscen bara för dem. Här kan de sitta och smygröka och kladda in initialerna med spritpennor (finns att köpa på Konsum) på trappan. Skulle de vara så att även far- eller morföräldrarna följer med så finns det flera parkbänkar utplacerade i city, där de kan sitta och stirra alldeles för sig själva.

Hotellpriser:
Enkelrum – 100 kronor natten: här ingår även inträde till nattklubben Gladan. (Rummet kan snabbt uppgraderas till ett dubbelrum, oavsett tid på dygnet.) Angående Gladan bör dock vissa varningar utfärdas. Beställ gärna något från baren, men kräv då att få en oöppnad flaska eller burk, och se till att öppna den själv! Drick inte av andra. Bjud gärna upp till dans, men märk väl att om en kvinna säger ja, betyder det oftast: jag vill egentligen inte dansa med dig men jag tänder på att skrika desperat och hålla tillbaka min anabolapumpade pojkvän när han om två minuter kommer stampa allt blod ur ditt huvud. Ett nej är alltid ett nej.
Dubbelrum – 150 kronor natten

Vi har relativt rena lakan. Toaletten fungerar i de flesta rum. Duscha får ni göra på det närbelägna badhuset i Ådalshallen. Vi har ingen ramp för handikappade, men portiern Janne känner ett par starka killar han kan ringa. De sitter ändå bara och dräller utanför Hemköp och hjälper gärna till.

Frukost serveras på Sylos. De har kebab, pizza och allt möjligt gott. Personalen är tillmötesgående och har till och med börjat erbjuda bearnaisesås som ett supplement till maten – en kulinarisk tradition här i Kramfors, att spruta bearnaisesås över allt man äter. Lokalt kallas det ”bearnäääääää”.
OBS! Ät inte på Sylos efter klockan ett på natten. Skaderisken är då avsevärt högre än på dagen. I synnerhet om det uppenbaras att du inte kommer från stan.

Välkomna till oss på Stads Hotellet i Kramfors – vi har alltid en säng ledig för dig!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Jag tror man blir besviken om det är för maten man kommer dit..

Anonym sa...

Skylten brinner varje kväll, välkommen till Kramfors Stadshotell.