torsdag 16 augusti 2007

Bra eller Ranelid?

Sitter här och botaniserar bland gamla Word-dokument och hittar den här liknelsen:

"Hennes hår var som en nyköpt skjorta. Slätstruken och glansig, men full av små nålar och attiraljer som långsamt och varligt måste plockas ur."

Tror jag skrev det där 2003. Jag vet inte riktigt vad jag ska tycka om den. Vad säger ni? Var ärliga. Det har gått för lång tid för att jag ska bry mig.

4 kommentarer:

bersa sa...

Den där texten känner jag igen. 2003, andra året i Umeå, vad tusan kan du ha skrivit om då? Det var ju efter Tolgraven-eran. Jag gillar i alla fall liknelsen med nålarna. Men jag vet inte var texten skulle kunna passa in.

Idag ska jag förresten göra debut på lunchbandyn! Jag ska ha på mig min gula t-shirt som det står Ådalsskolan på, bara för att visa var jag kommer ifrån. Jag måste få respekt, direkt!

Mikael sa...

Det kan ha varit 2004 också. Det är nog tänkt som inledningen till en smaskig sexscen, men jag kom inte längre. "Det är som vanligt det!" Skulle någon lustigkurre kunna säga.

Se till att krossa på bandyn. Tänka gata Per, tänk gata. Men egentligen borde du ju ha Kramforze-tröjan.

Mikael sa...

Ja just det. Har du gammal Tolgraven-skit kvar? Det skulle isåfall var smålustigt att läsa.

Anonym sa...

Det var ok, men bilden av håret som "slätstruket" kändes lite fel. Annars ok. Det var ingen "your hair upon the pillow like a sleeping golden storm" men iaf.

Jag tycker om att göra smålitterära syftningar.